« | Home | »

2BEE LIEF = 2BEE LOVED

By admin | May 25, 2010

2BEE

Het verhaal achter de naam 2Bee wil ik graag vertellen, omdat het mijn drijfveer is voor al mijn bezigheden en voor mijn hele ZIJN. Hebben jullie wel eens de betekenis van je eigen naam opgezocht? Is misschien wel eens leuk om te doen en ik ben benieuwd bij wie van jullie, de betekenis overeenkomt met je bezigheden in het dagelijkse leven. Mijn volledige naam is Deborah en de betekenis daarvan is (honing) bij. Daarnaast heb ik iets met het cijfer 2. Geen idee waarom, maar het is nu eenmaal zo, dus bingo: dat werd 2Bee. Ik mocht er zijn !

Eerst moest ik leren om er voor mezelf te zijn. Ik kon mezelf door allerlei omstandigheden moeilijk laten zien en ik vond het lastig om de waarde van mijn leven te voelen. Angst had de overhand en zolang je wegloopt voor jezelf verandert er niets. Het gekke was, dat ik ondanks mijn slechte zelfbeeld er altijd wel graag voor anderen wilde zijn en dat ook kon. Daar haalde ik echt mijn voldoening uit. Het ging mij dan niet om mezelf, maar om de aandacht die ik een ander oprecht wilde geven. Door een ander te zien, werd ik toen al en nu nog steeds heel erg blij! :-)

Het grappige is, dat ik al jaren bezig ben om 2Bee vorm te geven, alleen wist ik dat eerst niet. Als men naar mijn werk vroeg, dan kon ik alleen maar zeggen, “ik heb geen werk”, al was ik zo druk als een klein baasje. Ik ging niet naar een betaalde werkgever, maar zat voor een deel in de WAO, omdat ik niet op de traditionele manier kon werken. Nu blijktdat ik al jaren het werk doe dat precies bij mij past, het betaalt alleen (nog) niet. Al ben ik er wel heel rijk van geworden, want ik heb zoveel mooie mensen ontmoet en krijg er zoveel moois voor terug.

2BEE LIEF = 2BEE LOVED

Dit klinkt wel heel zoetsappig, maar is zeker niet zo bedoeld. Aangezien ik iets met de Engelse taal heb en ik mij beter uit kan drukken in die taal, is deze door mij bedachte kreet tweetalig uit te leggen. Mijn ervaring is, dat als je je liefde kan uitdragen (dit wil niet zeggen dat je altijd lief moet zijn) je ook geliefd bent. En als je in jezelf gelooft en je eigen ding doet met respect voor anderen, vloeit daar ook vanzelf geliefd zijn uit voort, al is dat gelukkig het doel niet (meer) voor mij.

Ik hoop dat ik iedereen die mijn site bezoekt iets waardevols en positiefs mee kan geven en wie weet willen jullie mij als het waarde heeft gehad daar wel iets waardevols voor teruggeven. Ik ga mijn leven met wie dat wil via deze site delen en hoop met mijn 2Bee mensen echt te raken en te stimuleren.

GENIET VAN JE LEVEN oftewel ENJOY 2BEE!

Topics: Uncategorized | No Comments »

Comments